Programma

Ga naar onze Facebook-pagina voor actuele informatie over de invulling van het programma voor komende woensdag. Regelmatig nodigen wij mensen uit om te spreken, muziek te maken, etc. Wil jij ook graag een bijdragen leveren of heb jij een goed idee? Laat het ons weten!

10.00 – 10.10 Inspiratiemoment I (Ochtendgebed)

Een vast moment van gebed in de week. Volgens een vaste vorm. Een korte bijbellezing, een stilte, een gebed en het Onze Vader. De oude woorden en de nieuwe gebeden helpen je om je op God te richten. Het is maar een kort moment (ca. 10 minuten), maar je gaat toch anders de kerk uit dan je erin kwam. 

10.10 – 11.30 Tafelpraat (koffie, thee en krant op tafel)

We nemen de wereld door met de krant op tafel en staan open voor wat de gesprek ons brengt (op het leven, de politiek, de stad en misschien wel God).

11.30 – 11.50 Inspiratiemoment II (Overdenking)

Halverwege de dag is er een inspirende overdenking. Een bijbelgedeelte wordt kort uitgelegd en verbonden met het leven hier en nu. Je hoort in dit moment van verdieping altijd wel weer iets verrassends, iets nieuws, iets bemoedigends, iets wat je aan het denken zet. Henk Rothuizen of Niels de Jong zullen meestal de overdenking voor hun rekening nemen, maar af en toe zullen er ook gastsprekers zijn.

12.00 – 13.30 Lunchmogelijkheid met muziek, soep, etc.

Lunch genieten met soep en stokbrood, soms met muziek soms in de stilte, maar altijd de mogelijkheid tot een gesprek….

13.30 – 14.00 Inspiriatiemoment III (Bezinning)

Met gebruik van een actuele podcast proberen we de oude woorden van de Bijbel te linken aan het heden en aan ons persoonlijke leven. Een mooie gelegenheid om, na het luisteren van die 7-minuten-podcast, met elkaar in gesprek te gaan over wat ons die dag aangereikt wordt.